The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Ekipi Shqiptar në EGMO 2016

on .

Ekipi qe do te perfaqesoje Shqiperine ne edicionin e 5-te te Olimpiades Europiane te Matematikes per vajza, EGMO 2016 tashme eshte perzgjedhur. Kjo Olimpiade do te mbahet me 10-16 Prill 2016 ne Bușteni - Romania. Shqiperia merr pjese ne kete Olimpiade per here te dyte, nderkohe qe pjesmarrja e meparshme ka qene ne vitin 2014. Shoqata Shqiptare e Matematikes i uron ekipit shqiptar suksese dhe paraqitje sa me dinjitoze.

 

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com