The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

 • bmo2016.al
 • www.kangaroo.al
 • Teaser
 • www.bmo2016.al

  33th BMO, Albania 5-10 May, 2016
 • Konkursi i Matematikës Kangaroo

  Shqipëri
 • www.ama.org.al

  Albanian Mathematical Association

Olimpiada e 33 Ballkanike e Matematikës në Shqipëri

on .

Shoqata Shqiptare e Matematikës njofton që edicioni i 33-të i Olimpiadës Ballkanike të Matematikës, BMO 2016, do të zhvillohet në Tiranë nga 05-10 Maj 2016. Organizimi i këtij eventi është përgjegjësi e Shoqatës Shqiptare të Matematikës (SHSHM - AMA) në bashkëpunim me MAS (Ministria e Arsimit dhe e Sporteve). Olimpiada Ballkanike e Matematikës është zhvilluar për herë të parë në vitin 1984 dhe zyrtarisht ëhstë një kompeticion ndërmjet 11 vendeve të Ballkanit që janë dhe anëtarë të MASSEE (Shoqata e Matematikës të Europës Juglindore). Tradicionalisht në të marrin pjesë edhe shtete të tjera, me statusin e vendeve të ftuara (guest country). Shqipëria ka marrë pjesë rregullit në të që prej vitit 1990 dhe periodikisht ka përgjegjësinë e organizimit të këtij eventi kaq të rëndësishëm të matematikës.

IMO, 4-16 july 2015, THAILAND

IMO, 4-16 July 2015, THAILAND
(International Mathematical Olympiad)

Albanian team:
Leader: Adrian Naço
Deputy Leader: Fatos Kopliku
Abserver A: Enkel Hysnelaj

MYMC 7- 10 july, Trieste, ITALY

MYMC 7- 10 july, Trieste, ITALY
(Mediterrian Youth Mathematical Competition).

Albanian team:
Leader: Robert Kosova
Contestants:
1. Laura Sheshi- bronze medal.
2. Naisila Puka - bronze medal.
3. Rei Myderrizi- bronze medal.
4. Keivin Isufaj - bronze medal.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com